اطلاعیه ثبت نام ویژه پذیرفته شدگان سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (مهر) ورودی جدید

s145

نظر به ضرورت و اهمیت حفظ سلامتی یکایک پذیرفته شدگان محترم و پیشگیری از خطرات احتمالی ناشی از ویروس کرونا و با توجه به تاکید موکد ستاد مبارزه با کرونا استان و دغدغه ی ریاست محترم و کارکنان ارجمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، کلیه ی فرایند ثبت نام از روز دوشنبه مورخه ی ۱۳۹۹/۰۸/۰۵ به صورت غیر حضوری، توسط کارشناسان محترم آموزش در دانشگاه آزاد اسلامی انجام می شود.

لازم به ذکر است معرفی نامه های نظام وظیفه ی برادران محترم در زمان اعلامی از طریق همین سایت در دانشکده های مربوطه ارائه می شود. همچنین نحوه ی پرداخت شهریه و اخذ شماره دانشجویی قطعی نیز برای پذیرفته شدگان از طریق پیامک ارسال خواهد شد.

دانشجویان گرامی برای احراز هویت و تطبیق مدرک پایه(که ارائه ی اصل آن تا قبل از امتحانات ترم ضروری می باشد) در طول ترم و پیش از شروع امتحانات اقدام خواهند کرد.
هرگونه تغییر در برنامه از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی اهر اطلاع رسانی خواهد شد.

ThumbnailViewer