شکست انحصار تولید تونر پرینتر توسط یک واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی

Azmoonهمزمان باایام اله دهه مبارک فجر اولین واحد تولید تونر پرینترو ادوات چاپ درکشور توسط یک شرکت فناور مستقردرمرکز رشد دانشگاه آزاداسلامی واحد اهر افتتاح و مورد بهره برداری قرارگرفت

رضا تقی زاده که ایده این طرح توسط وی انجام شده افزود طرح تولید "تونرپرینتر" یک طرح ابتکاری و نوین دانش بنیان می باشد که برای اولین بار در کشور پس از چندین سال تحقیق و پژوهش از ایده تبدیل به تولید انبوه و تجاری سازی رسیده است و کلیه مواد اولیه مورد نیاز این طرح بومی بوده و از داخل کشور تأمین می شود.

این مخترع اهری که فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشدشیمی است در تشریح محصول خود گفت تولید تونر پرینتر یک محصول منحصر بفرد می باشد که هم اکنون تولید داخلی نداشته و از خارج وارد می شود.

وی گفت تولید این محصول قبلا"در انحصار شش کشور ژاپن، امریکا، آلمان، چین، کره و فرانسه بوده و با آغاز تولید آن توسط این واحد فناور و دانش بنیان، حلقه انحصار شکسته شد ایران اسلامی نیز به جمع تولید کنندگان این محصول پیوست.

این مخترع اهری در تشریح این محصول گفت تولیدات این واحد در مقایسه با تولیدات سایر کشورها با برندهای معروف قابل رقابت و از کیفیت لازم برخوردار می باشد.

رضا تقی زاده افزود قیمت تمام شده این محصول نسبت به مشابه خارجی خیلی پائین تر بوده و محصول مشابه خارجی هرکیلو ۲۵۰تومان بوده که قیمت تمام شده در این واحدبرای هرکیلو کمتر از ۱۵۰تومان تعیین شده است.
این نخبه اهری به برنامه های آتی این واحد اشاره کرد و افزود در فاز دوم این طرح اقدام به تولید تونر های رنگی و دول اوپر دستگاههای کپی تولید خواهد شد.

سرمایه گذار این طرح نیزدر تشریح امکانات این واحد تولیدی افزود برای راه اندازی فاز اول این طرح بالغ بر پنجاه میلیارد ریال هزینه شده است
کمال آقانوری گفت با آغاز بکار این طرح زمینه برای اشتغال بیش از ده نفر مستقیم و بالغ بر سیصد نفر غیر مستقیم درقالب نمایندگی پخش و توزیع در اقصی نقاط کشور فراهم شده است.
وی تولید سالانه این واحد تولیدی فناور را بالغ برچهارصد تن در سال اعلام کرد و افزود در صورت فراهم شدن تمهیدات لازم علاوه بر تامین مواد مورد نیاز داخل کشور،ظرفیت لازم برای صادرات را نیز دارد.

ThumbnailViewer