تفویض اختیار نقل و انتقالات کارکنان و اساتید واحدهای دانشگاهی به مراکز استان‌ها

fadakarبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اهر، محمدمهدی فداکار در سفر به استان آذربایجان شرقی در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از تفویض اختیار نقل و انتقال کارکنان و اساتید واحدهای دانشگاهی از واحدی به واحد دیگر به مراکز استان‌ها خبر داد و درباره انتقال و مأموریت کارکنان به ادارات و سازمان‌های دیگر گفت: در صورت پرداخت حقوق و سایر مزایای مرتبط از سوی ادارات ذی‌ربط مشکلی در انتقال و مأموریت کارکنان نداریم.
وی درباره مشکل پیش آمده در پرداخت حقوق کارکنان و اساتید برخی از واحد‌های دانشگاهی بیان کرد: در پرداخت حقوق اکثر واحدها مشکل داریم و در این خصوص شرمنده همکاران هستیم و تلاش داریم با تدبیر لازم در کمترین زمان ممکن این مشکلات را حل کنیم.
فداکار نوید داد با پیگیری‌های انجام شده مطالبات دانشگاه آزاد اسلامی از دولت (بنیاد شهید) در شرف پرداخت در قالب توافق‌های انجام شده از طریق دریافت اوراق، املاک و قسمتی نیز به‌صورت نقدی هستیم که ان‌شاالله با تحقق این امر شاهد حل مشکلات مالی همکاران و اساتید خواهیم بود
وی تأکید کرد: همه مبلغ دریافتی بابت مطالبات از بنیاد شهید برای پرداخت حقوق و مزایا و سایر موارد مرتبط هزینه خواهد شد و ریالی از این مبلغ در سایر قسمت‌ها هزینه نخواهد شد و تلاش داریم مطالبات تا پایان سال به‌روزرسانی شود.
وی درباره تبدیل وضعیت برخی کارکنان واحدهای دانشگاهی نیز گفت: دستورات لازم جهت تبدیل وضعیت همکارانی که ۵ سال سابقه کار دارند صادر و اقدامات اداری انجام می‌شود و در بحث ارتقاء اساتید نیز جلسات بصورت هفتگی در حال انجام است.

ThumbnailViewer