توافق‌نامه ۳ جانبه دانشگاه آزاد اسلامی اهر برای رونق گردشگری و اشتغال پایدار

j farmandariدکتر علی سلیمی در دیدار با رسول خدابخش فرماندار اهر درباره توافق‌نامه سه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برای رونق گردشگری و اشتغال پایدار منطقه اظهار کرد: این توافق‌نامه بین این واحد دانشگاهی با شهرداری و میراث فرهنگی برای ایجاد غرفه‌های تولیدات بومی کشاورزی، صنایع‌دستی و سایر فرآورده‌های محلی در محوطه بیرونی دانشگاه منعقد شده است.
وی افزود: در صورت فراهم کردن امکانات لازم از سوی شهرداری و در صورت تحقق این طرح شاهد رونق گردشگری و اشتغال پایدار و درآمدزایی برای منطقه خواهیم بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با ارائه گزارشی، این واحد دانشگاهی را بزرگ‌ترین واحد دانشگاهی استان بعد از تبریز، ازنظر امکانات، فضای آموزشی، پژوهشی و رفاهی برشمرد
وی گفت: واحد دانشگاهی اهر با بیش از ۳۰۰ استاد و کارمند بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی بین دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی بوده که نقش بسزایی را در ارتقای فرهنگی، علمی و آموزشی منطقه ارسباران داشته است.

ThumbnailViewer