بازار کار و فرصت‌های شغلی برای دانش‌آموختگان رشته حقوق چگونه است

Masomiمدیر گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر بازار کار و فرصت‌های شغلی برای دانش‌آموختگان رشته حقوق را تشریح کرد.
دکترعلی‌اکبر معصومی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر درباره بازار کار رشته حقوق اظهار کرد: اکثر قابل توجهی از فارغ‌التحصیلان این رشته در شغل‌های قضاوت، وکالت، سردفتری اسناد رسمی، ازدواج و طلاق و مشاور حقوقی جذب بازار کار شده‌اند.
وی درباره فرصت‌های شغلی دانش‌آموختگان رشته حقوق افزود: بر اساس میزان توانمندی‌های علمی، فارغ‌التحصیلان می‌توانند در شغل‌های مختلف ازجمله قضاوت، وکالت در دعاوی دادگستری کارشناس حقوقی سازمان‌ها، ادارات عمومی دولتی و غیردولتی، شرکت‌های دولتی و حقوقی، بانک‌های دولتی و خصوصی، شهرداری‌ها و نیز سردفتری دفاتر اسناد رسمی جذب شوند و درآمد بالایی را کسب کنند.
مدیر گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر رشته حقوق را رشته‌ای پررونق و درآمدزا عنوان کرد و گفت: این موارد تأثیر بسزایی در جذابیت این رشته دارد و علاوه بر آن این رشته مأموریت تحلیل و بررسی روابط اجتماعی در حوزه‌های مختلف و نیز مطالعه و بررسی انواع روابط اعم از اشخاص خصوصی با اشخاص خصوصی و اشخاص خصوصی با دولت را عهده‌دار است.
معصومی مطرح کرد: تحصیل در این رشته منجر به تربیت متخصصانی کارآمد و توانمند شده که قادر هستند در مشاغل گوناگون و پراهمیت مرتبط با آن جامعه در مشاغل قضاوت، وکالت، سردفتری اسناد رسمی و کارشناس حقوقی فعالیت کنند.
وی رشته حقوق را یکی از رشته‌های پرطرفدار و محبوب رشته علوم انسانی برشمرد و دلیل این امر را ناشی از ماهیت این رشته عنوان کرد و ادامه داد: این علم با استدلال، منطق و درک قوانین و مقررات ارتباط تنگاتنگ دارد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر درباره ادامه تحصیل علاقه‌مندان این رشته در قالب تحصیلات تکمیلی تشریح کرد: امکان ادامه تحصیل برای کسانی که تمایل به تحصیل در رشته حقوق دارند در گرایش‌های متنوعی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در کشور وجود دارد.
مدیر گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر رشته با تشریح جایگاه رشته حقوق در این واحد دانشگاهی خاطرنشان کرد: این رشته در مقطع کارشناسی از نخستین رشته‌های این واحد دانشگاهی بوده و اکنون اعضای هیئت علمی باسابقه و باتجربه در گرایش‌های مختلف مشغول تعلیم و تربیت علاقه‌مندان رشته حقوق هستند.
معصومی تبیین کرد: در مقطع کارشناسی ارشد نیز با گرایش‌های حقوق عمومی، حقوق خصوصی، حقوق ثبت‌اسناد و املاک، حقوق جزا و جرم‌شناسی علاقه‌مندان این رشته پرمخاطب در این واحد دانشگاهی مشغول تحصیل هستند.

ThumbnailViewer