امکان تحصیل در رشته آب و هواشناسی تا مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اهر

Aminiمدیر گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: این واحد دانشگاهی به‌عنوان تنها دارنده رشته آب و هواشناسی با گرایش سینوپتیک امکان تحصیل در این رشته را از کارشناسی تا دکتری فراهم کرده است.
دکترکریم امینی‌نیا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر درباره ویژگی‌ها و مزایای رشته جغرافیا با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر تنها دارنده رشته آب و هواشناسی با گرایش سینوپتیک در مقطع ارشد و دکتری است، اظهار کرد: پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی جغرافیای طبیعی این واحد دانشگاهی از سال ۷۶ آغاز شد.
وی افزود: زمینه تحصیل در رشته آب و هواشناسی از کارشناسی تا دکتری در این واحد دانشگاهی فراهم شده و سال ۱۳۸۴ موفق به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته آب و هواشناسی و ژئومورفولوژی در برنامه‌ریزی محیطی شدیم.
این استاد دانشگاه افزود: در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی در این رشته، همزمان با گسترش روز‌افزون اهمیت اقلیم و بحث تغییر اقلیم در جهان و کشور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر سال ۹۵ با اخذ مجوز از وزارت علوم، گرایش سینوپتیک در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را برای نخستین‌بار بین واحدهای دانشگاه آزاد ایجاد و به پذیرش دانشجو اقدام کرد.
این استاد دانشگاه اظهار کرد: با توجه به تنوع آب و هوایی کشور و ضرورت استفاده بهینه از آن، تنوع مخاطرات اقلیمی مانند خشکسالی، سیلاب، تگرگ، یخبندان، امواج گرمایی و سرمایی و توانمندی‌هایی مانند انرژی‌های خورشیدی و بادی، گستردگی و اهمیت پژوهشی علم آب و هواشناسی را نشان می‌دهد.
مدیرگروه جغرافیا درباره بازار کار فارغ‌التحصیلان این رشته به آنا گفت:
دانش‌آموختگان دوره ارشد و دکتری آب و هواشناسی می‌توانند در مؤسسات آموزش‌عالی و پژوهشی یا سازمان‌های مختلف مانند سازمان هواشناسی، وزارت کشور، جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی، وزارت نفت و دفاع، شهرداری‌ها، ستاد حوادث غیر‌مترقبه و شرکت‌های خدماتی مهندسین مشاور به انجام وظیفه بپردازند.

ThumbnailViewer