راه‌اندازی ۲ پایگاه ثبت ‌نام داوطلبان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی اهر

Balagharرئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از راه‌اندازی ۲ پایگاه ثبت ‌نام برای داوطلبان تحصیل در مقاطع کاردانی و کارشناسی این واحد دانشگاهی خبر داد.
حسن بالاگر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر درباره نحوه ثبت‌ نام از داوطلبان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اظهار کرد: برای تسهیل در مراجعه علاقه‌مندان به تحصیل در این واحد دانشگاهی دو پایگاه ثبت‌نام در محل دانشگاه و داخل شهر (محل مرکز مشاوره دانشگاه) در نظر گرفته شده و علاوه بر کارشناسان آموزشی، مشاوران تحصیلی در محل این پایگاه‌ها حضور دارند و در این راستا مراجعان می‌توانند از مشاوره رایگان تحصیلی برای انتخاب رشته‌های تحصیلی بهره‌مند شوند.
وی از تمدید ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی(بدون کنکور) تا چهاردهم مهر در این واحد دانشگاهی خبر داد و افزود: برای آشنایی بیشتر داوطلبان با رشته‌های انتخابی خود، معرفی رشته‌های تحصیلی، همراه با اطلاعات جامع از ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و بازار کار هم در سایت دانشگاه و هم در کانال تلگرامی و اینستاگرامی به‌صورت کامل معرفی و شماره تلفن و سایر راه‌های ارتباطی با مدیران گروه رشته‌های مختلف لحاظ شده تا داوطلبان تحصیل بدون مراجعه حضوری اطلاعات لازم را کسب کنند.
رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر یادآور شد: برای تسهیل در امر اطلاع‌رسانی و کاهش مراجعات مردمی و در راستای مراعات پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا شماره تلفن‌های عمومی معاونت‌ها، ادارات متبوع و شماره‌های داخلی قسمت‌های مختلف دانشگاه ازجمله حوزه‌های ریاست، آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، اداری و مالی دانشگاه برای استحضار دانشجویان و عموم شهروندان لینک شامل اطلاعات تلفن دانشگاه اعلام شده است.
بالاگر اضافه کرد: شماره مستقیم ۰۴۱۴۴۲۳۹۱۲۷ اداره خدمات آموزشی دانشگاه و شماره واتس‌آپ ۰۹۳۰۵۶۴۲۲۵۵ به مشاوره تلفنی اختصاص یافته و در ساعات روز آماده پاسخگویی به علاقه‌مندان تحصیل در این دانشگاه هستند.

ThumbnailViewer