امکان تحصیل از کارشناسی تا دکتری در رشته زبان انگلیسی/ مجهزترین لابراتوار زبان شمال غرب کشور در واحد اهر

Aharمدیر گروه زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از فراهم‌شدن فرصت تحصیل از کارشناسی تا مقطع دکتری در رشته زبان انگلیسی با راه‌اندازی بزرگ‌ترین و مجهزترین لابراتوار زبان شمال غرب کشور در این واحد دانشگاهی خبر داد.
دکترهانیه دواتگری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر درباره رشته آموزش زبان انگلیسی و راه‌اندازی بزرگ‌ترین و مجهزترین لابراتوار زبان شمال غرب کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اظهار کرد:‌ برای تسهیل در یادگیری و درک بهتر دانشجویان، گروه زبان انگلیسی این دانشگاه، مجهزترین و بزرگ‌ترین لابراتوار زبان انگلیسی منطقه ارسباران را راه‌اندازی کرده که در نوع خود و در شمال غرب کشور کم‌نظیر بوده و این امکانات، امتیازی مضاعف برای علاقه‌مندان تحصیل در این رشته است.
وی افزود: رشته آموزش زبان انگلیسی جزء آن دسته از رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر است که در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در این واحد دانشگاهی ایجاد شده و علاقه‌مندان به تحصیل در این رشته بدون صرف هزینه‌های کلان برای تحصیل در دانشگاه‌های مختلف داخل و یا خارج از کشور می‌توانند از مقطع کارشناسی تا دکتری تخصصی در این واحد دانشگاهی ادامه تحصیل دهند.
مدیر گروه زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر درباره بازار کار این رشته عنوان کرد: زمینه اشتغال و فرصت‌های شغلی گوناگونی فراروی دانش‌آموختگان رشته زبان انگلیسی در همه مقاطع تحصیلی در نهادهای دولتی، خصوصی، بازرگانی و آموزشی وجود دارد و در کنار این امر تسلط به پرمخاطب‌ترین زبان بین‌المللی موجب شده تا یادگیری علمی و آکادمیک این زبان ‌آموزشی در چند دهه اخیر روند صعودی را بین دانشجویان ایرانی پیدا کرده است.
دواتگری خاطرنشان کرد:‌ کارکردهای متنوع و مختلف رشته زبان انگلیسی و گرایش‌های متفاوت آن همواره مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است و رشته آموزش زبان انگلیسی جزء رشته‌های پرمخاطب محسوب می‌شود.
وی با بیان تاریخچه ایجاد رشته آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: گروه زبان انگلیسی این واحد دانشگاهی یکی از قدیمی‌ترین گروه‌های آموزشی بوده و از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را در مقطع کارشناسی ناپیوسته آغاز کرده و از همان سال با تلاش مسئولان دانشگاه و جذب استادان متبحر و فرهیخته و استخدام و بورسیه استادان جوان، توانسته است در مقاطع کارشناسی ارشد زبان‌شناسی سال ۸۷، آموزش زبان انگلیسی سال ۸۸ و زبان و ادبیات انگلیسی سال ۹۰ دانشجو جذب کند.
مدیر گروه زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ادامه داد: این واحد دانشگاهی در مقطع دکتری آموزش زبان انگلیسی نیز موفق به جذب دانشجو از سال ۱۳۹۰ شده و اکنون دانشجویان در مقاطع مختلف در حال تحصیل هستند.

ThumbnailViewer