dr-hoseyniمدیرگروه رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: مهندسی کامپیوتر در مقطع کنونی یکی از رشته های تحصیلی پرکاربرد، با گسترش فناوریهای نوین در جامعه امروزی است

سید حسن حسینی نژاد افزود،اخیرا"رغبت به تحصیل در این رشته به جهت نیاز عمومی روز به روز در حال افزایش است و از مهمترین مزیت های این رشته دانشگاهی این هست که افراد تحصیل کرده در این رشته، می توانند علاوه بر استخدام در ادارات دولتی و شرکت های مختلف، خود نیز بصورت آزاد و با انجام پروژه های نرم افزاری مختلف، وارد بازار کار شوند.

وی افزود، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، گرایش نرم افزار رشته کامپیوتر که یکی از بهترین و پرکاربردترین گرایش های این رشته می باشد، در مقاطع کاردانی پیوسته، کاردانی ناپیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته ایجاد شده است

این عضو هیئت علمی گروه کامپیوتر دانشگاه همچنین افزود خوشبختانه تمهیدات لازم برای ادامه تحصیل دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه فراهم شده و علامندان می توانند ، در مقطع کارشناسی ارشد این رشته، در گرایش معماری سیستم های کامپیوتری ادامه تحصیل دهند.

این استاد ارشد کامپیوتر، به تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی و عملی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اشاره کرد و افزود: این دانشگاه به لحاظ فضا و تجهیزات مناسب آزمایشگاهی مرتبط با مهندسی کامپیوتر، بین واحد‌های دانشگاهی استان آذربایجان ‌شرقی موقعیت منحصربه‌فردی داشته و با دارابودن اساتید با‌تجربه، جزو دانشگاه‌های موفق در استان می باشد.

این صاحب نظر در رشته کامپیوتر یاد آور شد، اکثر دروس رشته مهندسی کامپیوتر، بصورت عملی و در قالب پروژه های اجرایی با دانشجویان کار می شود. و این امر موجب می شود که دانشجویان مفاهیم بحث شده در کلاس را بصورت عملی مشاهده نموده و نتایج را بسیار مناسب درک نمایند.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در مورد آینده شغلی و بازار کار رشته کامپیوتر گفت:
با توجه به گسترش روزافزون دنیای کامپیوتر امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان کامپیوتر احساس می شود. امروزه یک مهندس کامپیوتر هیچ وقت با مشکل بیکاری روبه رو نمی شود. به خصوص مهندسین نرم افزار فرصت های شغلی بیشتری داشته و برای کارکردن نیاز به امکانات و تجهیزات زیادی ندارند.
وی تاکید کرد فرصت های شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است که نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار کار می شوند بلکه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می توانند وارد بازار کار شده و فعالیت کنند.

ThumbnailViewer