دانشگاه آزاد اسلامی اهر در ۶۵ رشته مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می‌پذیرد

637346330136102019 lgعلی سلیمی‌شاملو در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در اهر از آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در ۶۵ رشته خبر داد و اظهار کرد: دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با آغاز انتخاب رشته از طریق سامانه azmoon.org منتشر و در اختیار داوطلبان در این سامانه قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر افزود: داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ که بر اساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و علاقه‌مند به انتخاب رشته/محل در دانشگاه آزاد اسلامی هستند، می‌توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته مندرج در ذیل کارنامه سازمان سنجش که در سامانه sanjesh.org قابل دسترسی است، از ۱۶ شهریور تا ۲۵ شهریور با مراجعه به همین سامانه برای انتخاب رشته خود اقدام کنند.

وی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با درجه سازمانی بسیار بزرگ با ۱۵۱ رشته تحصیلی، در مقاطع دکتری ۱۲ رشته، ۶۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد، ۶۰ رشته در مقطع کارشناسی و ۲۳ رشته در مقطع کاردانی(پیوسته و ناپیوسته) و بیش از ۱۰۰ نفر هیئت علمی به‌عنوان بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی ارسباران و شمال شرق استان آذربایجان شرقی در شهرستان اهر فعالیت دارد.

ThumbnailViewer