رقابت 366داوطلب آزمون سراسری کاردانی نظام جدید و کارشناسی ناپیوسته ۱۴ شهریور ماه در دانشگاه آزاد اهر

dr.saliimiiرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از برگزاری آزمون سراسری دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای، موسسات غیر انتفاعی و کارشناسی ناپیوسته سال آزمون سال ۹۹ با شرکت ۳۶۶نفر از داوطلبان در محل این مجتمع دانشگاهی خبر داد.

دکتر علی سلیمی شاملو افزود آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات غیر انتفاعی با شرکت ۲۶۰نفر از داوطلبان سال ۹۹ در این دانشگاه برگزار می شودکه از این تعداد شرکت کننده ۱۲۵ نفر خانم و ۱۳۵ نفر آقا می باشند.

وی در خصوص تعداد شرکت کنندگان در آزمون کارشناسی نا پیوسته سال ۹۹ نیز گفت: از ۱۰۶ نفر کل شرکت کنندگان در این آزمون، تعداد ۴۷ نفر خانم و ۵۹ نفر آقا می باشند.

این مقام مسئول افزود: این آزمون که در محل مجتمع آموزشی فنی و مهندسی جدید، ساختمان " شهید قفلگری" این دانشگاه برگزار می شود برای برگزاری هرچه بهتر آن تمامی توصیه ها و موازین بهداشتی در قالب پروتکل های اعلام شده رعایت و ازساعت ۶/۳۰ صبح روز جمعه مورخه ۹۹/۰۶/۱۴ محل اعلام شده برای حضور داوطلبان این آزمون باز می باشد.

وی در پایان گفت: واحد اهر بعنوان بزرگترین موسسه آموزش عالی منطقه ارسباران و دومین دانشگاه بزرگ آزاد اسلامی استان با امکانات و تجهیزات کم نظیر علمی، آزمایشگاهی، خدماتی، رفاهی، خوابگاهی، ورزشی، فرهنگی، پژوهشی و ... در دو کیلومتری شهر اهر ارائه خدمات می نماید.

ThumbnailViewer