به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر مجلس گرامیداشت حجت الاسلام میر کلام هادیان استاد گروه معارف این دانشگاه برگزار شد

m.k.hadiyanبه همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر مجلس گرامیداشت حجت الاسلام میر کلام هادیان استاد گروه معارف این دانشگاه، با حضور آیت اله حاجی زاده امام جمعه، محرم زاده نماینده مردم اهروهریس، نظری رئیس دادگستری، عبدالهی دادستان،سرهنگ صفی فرمانده سپاه، جمعی از مسئولین شهرستان و با شرکت هیئت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در محوطه فضای باز مسجد بلال با رعایت فاصله گذاری و پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

در این مجلس پس از مداحی حاج بهزاد حسنی از مداحان برجسته کشوری ، حجت الاسلام حسنزاده مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی در سخنانی از ساده زیستی و زندگی سراسر تحقیق وپژوهش این عالم دینی که منجر به تربیت شاگردانی در مراکز حوزوی و دانشگاهی شده است قدردانی کرد و افزود قطعا نام ویاد وخدمات این عالم دینی همه در دلها به یادگار خواهد ماند

در این مراسم همچنین پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در تجلیل از خدمات علمی این استاد فقید قرائت شد.

عکس از مصطفی قربان موحد

ThumbnailViewer