دانشگاه آزاد اسلامی بهترین مکان برای برگزاری کنکور سراسری است

WhatsApp Image 2020-08-18 at 12.23.31مدیر آموزش و پرورش اهر در نشست مشترک دست اندرکاران آزمون سراسری با مسئولین و مدیران آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را بهترین انتخاب و مکان برای برگزاری کنکور در منطقه ارسباران ذکر کرد.

قادر رمضانپور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را یک برند و نماد افتخار منطقه ارسباران در حوزه آموزش عالی ذکر کرد و افزود: مجموعه آموزش و پرورش آماده هرگونه همکاری و تعامل بین بخشی با این دانشگاه در جهت تأمین نیرو و برگزاری هرچه باشکوهتر این آزمون ملی می باشد.

وی افزود: دانش آموزان شرکت کننده با حضور در آزمون سراسری که در محل واحد اهر برگزار می شود از نزدیک با بزرگترین واحد دانشگاهی منطقه و حال و هوای دانشگاه و فضای آن آشنا می شوند که در نوع خود یک تجربه و انگیزه برای ادامه تحصیل در مراکز آموزش عالی می باشد.

دکتر علی سلیمی افزود علیرغم وضعیت ویژه کرونا، خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر تمامی موارد اعلامی از سوی ستاد مقابله با کرونا را اعم از فاصله گذاری، موارد و توصیه بهداشتی و ایمنی را بصورت کامل لحاظ کرده و آماده برگزاری کامل این آزمون در فضای مناسب و در کمال آرامش با رعایت تمامی موارد و پروتکلهای اعلامی می باشد

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر نیز از آمادگی این دانشگاه در جهت برگزاری هرچه بهتر این آزمون در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر خبر داد و افزود: در این آزمون 3289 نفر از دانش آموزان اهر – ورزقان و هوراند در رشته های تجربی، ریاضی و فنی، علوم انسانی و هنر با یکدیگر رقابت خواهد کردند.

ThumbnailViewer