حضور 3289 نفر از دانش آموزان اهر، ورزقان و هوراند در کنکور سراسری

WhatsApp Image 2020-08-17 at 12.08.12

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از برگزاری کنکور سراسری دانش آموزان شهرستان های اهر، ورزقان و هوراند در محل مجتمع آموزشی این دانشگاه خبر داد.

دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگاران از حضور 3289 نفر داوطلب کنکور در 29 مرداد ماه تا یک شهریور، در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر خبر داد

وی به روزهای برگزاری آزمون اشاره کرد و افزود: روز چهارشنبه 29 مرداد ماه 194 نفر در رشته هنر و روز پنج شنبه سی ام مرداد ماه 295 نفر در رشته علوم ریاضی و فنی و 865 نفر در رشته علوم انسانی، جمعه 31 مرداد ماه 1523 نفر در رشته علوم تجربی و روز شنبه یک شهریور ماه 412 نفر در رشته زبان های خارجی با هم به رقابت خواهند پرداخت.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی افزود: از تعداد 3289 نفر شرکت کننده که از دانش آموزان شهرستان اهر ، ورزقان و هوراند می باشند تعداد 1788 خواهر و 1501 نفر برادر می باشد.

این مقام مسئول از آمادگی کامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برای برگزاری هرچه با شکوهتر کنکور سراسری با رعایت تمامی پروتکل های اعلامی از سوی ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا خبر داد و افزود: تمامی نکات ایمنی و بهداشتی در برگزاری این آزمون رعایت شده و خانواده ها از این بابت هیچ نگرانی نداشته باشند.

دکتر سلیمی گفت: این آزمون در محل دانشکده های فنی مهندسی جدید، علوم انسانی و مجتمع بزرگ ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار از بیست ونهم مرداد ماه لغایت یکم شهریورماه برگزار می شود.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از سال 1373 با دورشته فعالیت خود را آغاز کرده و با تلاشهای انجام هم اکنون بالغ بر 150رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دایر می باشد

رئیس بزرگترین واحد دانشگاهی منطقه ارسباران افزود این دانشگاه قریب به سه هزار دانشجو و بیش از یکصد و ده آزمایشگاه و کارگاه‌های پیشرفته و آموزشی، 57000 جلد کتاب تخصصی و عمومی ونزدیک به سی هزار فارغ‌التحصیل و یکصدوهشتاد هزار متر فضای آموزشی، پژوهشی، رفاهی،و خدماتی به عنوان دومین واحد بزرگ دانشگاه آزاداسلامی آذربایجانشرقی و یکی از باسابقه‌ترین واحد های استان به شمار می رود

ThumbnailViewer