پیام تبریک دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به مناسبت 17مرداد روز خبرنگار

00125417 مرداد روز خبرنگار به یاد شهید بزرگوار محمود صارمی نامگذاری شده که جهادگرانه و مخلصانه که پیش از پایان یافتن آخرین خبرش به فیض عظیم شهادت نائل شد.

وهم اکنون در برهه خاص قرار گرفته ایم که اطلاع رسانی و تبلیغات حرف اول را در دنیا می زند و زندگی امروزی با ابزارها و کارکردهای ارتباطی عجین شده است که در این خصوص خبرنگاران نقش ویژه و تاثیرگذاری را در توسعه همه جانبه به خصوص در عرصه خبر و اطلاع رسانی دارند و ۱۷مرداد یاد آور مجاهدت خادمانی گمنام و بی ادعاست که با هدف روایت حقیقت، پرچم افراشته " آگاهی بخشی" را بر دوش کشیده و فروتنانه و بی ادعا، شمع وجود خویش را چراغ راه جامعه کرده اند.

این نسل عاشق، دنیای آدمیان را آکنده از روشنی، نشاط، تحرک و پویایی می سازند و به زندگی انسان ها هدف و انگیزه می بخشند.

گزافه نیست که هنر خبرنگاری و خبررسانی را تداوم رسالت پیامبران بدانیم و بخوانیم، آنگاه که به زیور صدق و راستی آراسته شود و هدفی جز دمیدن نسیم آگاهی و ستیز با جهل و رهاندن جامعه بشری از زنجیرهای ستم و خودکامگی و بی عدالتی نداشته باشد.

درود بر پیشگامان آگاهی و طلایه داران آزادی! سلام بر قاصدک های خوشبختی و سعادت ! آفرین بر پاسداران حریم خردورزی و شعور و اندیشه!

از جهان دار جهان آفرین، حیات مشحون از عزت، سلامتی، توفیق و سربلندی را برای تمامی دست اندرکاران در حوزه رسانه و اطلاع رسانی به ویژه شما خبرنگاران محترم مسئلت دارم.

نقش آفرینان عرصه خبر هیچ روزمان بی شما مباد و خبرهایتان سرشار از موفقیت و سربلندی و خبرهای خوش برای مردمان عزیز کشور

روزتان مبارک

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر