عضو هیأت علمی واحد اهر با راه اندازی واحد تولیدی ضد عفونی کننده الکلی یکی از نیازهای اساسی منطقه ارسبارن به این مواد مرتفع کرد

wittigعضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر اعلام کرد: در راستای حرکت جهادی به امر ایمن سازی و ضد عفونی مکانهای آلوده و پیشگیری از بیماری کرونا اولین واحد تولیدی مواد ضد عفونی کننده الکلی فعالیت خود را در این شهرستان آغاز کرده است.
دکتر مهدی احمدی سابق اعلام کرد: به جهت کمبود مواد ضد عفونی و نیاز عمومی شهروندان به تهیه این مواد در یک حرکت جهادی و در راستای خدمت به هموطنان و تأمین نیازهای مخاطبان به این مواد با تلاش های انجام شده در کمترین زمان ممکن، تولید این مواد با امکانات و تجهیزات پیشرفته در شهرک صنعتی 27 خرداد اهر شروع شده است.

وی گفت: خوشبختانه در کمترین زمان ممکن با اخذ مجوزهای لازم از سوی سازمان غذا و دارو و در راستای رفاه حال عمومی و تأمین نیاز مصرف کنندگان به صورت شبانه روزی فعالیت خود را آغاز کرده ایم و الحمداله با تجهیزات لازم و تلاش مخلصانه همکاران دراین مؤسسه توانسته ایم قسمت اعظمی از نیازهای اساسی منطقه را به این مواد برطرف نمائیم.

عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: خوشبختانه در تهیه این مواد به جهت تخصص کاری و تحصیلاتی خود، رعایت تمامی موارد در تولید یک محصول با کیفیت انجام شده و توانسته ایم در این وضعیت حساس که نیاز به اینگونه مواد بیشتر احساس می شود با تمام توان و ظرفیت کار کنیم تا بتوانیم نیازهای جامعه را به این امر برطرف نمائیم.

دکتر مهدی احمدی سابق عضو هیأت علمی واحد اهر دارای دکتری شیمی آلی می باشد که قریب به دهه فعالیت علمی و پژوهشی در رشته شیمی دارد.

وی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و فورمولاتور مواد شوینده و بهداشتی دارای مجوز از دستگاه های ذیربط از جمله: وزارت صمت ، غذا و دارو و استاندارد در تولید مواد شوینده و بهداشتی می باشد.

ThumbnailViewer