اهداء 120 کتاب تخصصی و مرجع به دانشگاه آزاد اهر

دانشگاه آزاد اهر

یک استاد ارسبارانی مقیم تهران بیش از 120 جلد کتاب تخصصی خود را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اهداء کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر اعلام کرد: دکتر بهرام امیر احمدیان از اساتید برجسته دانشگاهی و از پژوهشگران حوزه قفقاز،اوراسیا و بالکان که هم اکنون در دانشگاه های تهران مشغول تدریس هستند 120 جلد از کتابهای تخصصی خود را به کتابخانه مرکزی این دانشگاه ارسال کردند.

دکتر علی سلیمی گفت: اکثر این کتابها مربوط به رشته جغرافیا و اطلاعات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشورهای آسیای میانه به زبان انگلیسی و فارسی می باشد که توسط این استاد محقق و پژوهشگر ارسبارانی به این دانشگاه اهداء شده است.

وی افزود: خوشبختانه رشته جغرافیا یکی از رشته های اولیه این دانشگاه با اساتید برجسته همچون مرحوم پروفسور فرید(پدر جغرافیای نوین ایران)، پروفسور عبدالحمید رجائی و دیگر اساتید مطرح در رشته جغرافیا می باشد که از مقطع کارشناسی تا دکتری دانشجویان این رشته دراین دانشگاه مشغول تحصیل هستند بدین جهت کتابهای مرجع جغرافیا، اهدایی این استاد ارسبارانی می تواند در تحقیق و پژوهش دانش پژوهان و دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد.

وی گفت: خوشبختانه پیش از این نیز کتابخانه شخصی پروفسور یداله فرید با بیش از 500 جلد کتاب، جزوه و دست نوشته و پژوهش های تحقیقی این استاد فقید توسط خانواده وی به این دانشگاه اهداء شده بود.

گفتنی است دکتر بهرام امیراحمدیان یکی از چهره های شناخته شده علمی در رشته ی جغرافیای سیاسی است .
وی اولین فارغ التحصیل دکترای جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران است . موضوع پایان نامه ايشان بحران های قفقاز بود .

این استاد دانشگاه بی گمان برجسته ترین پژوهشگر قفقازشناس کشور است که با تالیف دهها کتاب و مقاله خدمات علمی کم نظیری را به حوزه دانش عرضه نموده است .
بهرام امیراحمدیان درسال 1329 در خانواده ای آذری الاصل (تبریزی) در تهران متولد شد .

در 1349 دیپلم طبیعی گرفت و در کسوت معلمی درسپاه دانش آن زمان درآمد و از سال 52 وارد خدمت دولتی در مرکز آمار ایران درمنطقه ارسباران (قره داغ) شد .

از بهمن 1353 در رشته ی جغرافیای انسانی و اقتصادی وارد دانشگاه تبریز شد و بالاخره پس از پشت سر نهادن دوره ی تحصیل که تعطیلی دانشگاه ها موجب فترت مدت آن شد ، در سال 1358 لیسانس گرفت.

درسال 1367دوره فوق لیسانس رادر رشته ی جغرافیای انسانی به اتمام رسانید و در سال 1369 در اولین دوره دکترای دانشگاه تهران پس از انقلاب پذیرفته شد و در سال 1376 عنوان اولین فارغ التحصیل جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران را به خود اختصاص داد .

دکتر امیراحمدیان در بیش از 90 کنفرانس و سمینار علمی داخلی و خارجی بامقاله و یا مشارکت حضور داشته است و به بیش از دهها کشور و شهرهای مهم جهان سفر علمی نموده اند .
وی صاحب بیش از چند ده عنوان کتاب ، ترجمه و مقاله است و پایان نامه های متعددی را راهنمایی و مشاوره نموده .
امیراحمدیان در دانشگاه های متعدد از جمله : نیروی انتظامی ، آزاد اسلامی ، دانشگاه امام حسین ، دانشگاه تهران ، دانشکده روابط بین الملل وزارت امورخارجه و عضو هیئت علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران – عضو شورای علمی دانشگاه بین الملل آریا ایروان ارمنستان و – عضو افتخاری انجمن جغرافیدانان آکادمی ملی علوم جمهوری آذربایجان و از اعضای موسس انجمن ژئوپلتیک ایران می باشد که عضویت در هیات تحریریه – 4 فصل نامه علمی پژوهشی را نيز بر عهده دارد .