ارتقاء دو هیئت علمی واحد اهر به استادیاری

dr.shafizadeh

دو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ازمربی به استاد یاری ارتقاء یافتند

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اعلام کرد دکتر مهدی رحیمی اصل و دکتر مهدی آقاپور با ارتقاء تحصیلی و مراتب اداری از مرتبه علمی مربی به مرتبه استادیاری ارتقاء یافتند.

دکتر اسداله شفیع زاده افزود ،دکتر مهدی رحیمی اصل فارغ التحصیل رشته عمران و عضو گروه مهندسی عمران و دکتر مهدی آقاپور فارغ التحصیل رشته روانشناسی -مشاوره و مدیر گروه رشته روانشناسی با این دانشگاه همکاری دارند.

وی یادآور شد پیش از این نیز طی سالجاری محراب فلاحی سامبران، محمدغفاریان، مهدی احمدی سابق، یونس کریمی فردین پور به مرتبه علمی استاد یاری ارتقاء یافته اند.

بر اساس این گزارش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دارای ۱۱۲ نفر هیئت علمی تمام وقت با مرتبه علمی مربی، استادیار و دانشیار می باشد.

ThumbnailViewer