مسئول جدید کانون قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر معرفی شد

Rezaloo

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در آئین معارفه مسئول قرآن و عترت برادران بر ضرورت توجه بیشتر برای تقویت و توسعه برنامه قرانی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار آنا از اهر دکتر مرتضی مقتدایی نهادینه کردن فعالیتهای قرانی و جذب دانشجویان به اینگونه برنامه های معنوی را مورد تاکید قرار داد و اظهار امیدواری نمود با تلاش مضاعف نسبت به جذب و علامندنمودن بیش از پیش قشر دانشجو به برنامه های قرانی بتوانیم دین خود را قران و اهل بیت اداء نمائیم.

در ادامه این برنامه غلامرضا مهرخواه مسئول سابق این کانون گزارشی از عمکرد کانون در سال های گذشته ارائه کردند و در پایان این مراسم که با حضور کارکنان این حوزه همراه بود محمود رضالو با حکم ریاست واحد به عنوان کارشناس مسئول قرآن و عترت برادران معرفی و از زحمات چندین ساله غلامرضا مهرخواه که به سمت مسئول حراست واحد ارتقاء یافته اند قدردانی کرد.

به گزارش آنا مسئول جدید کانون قرآن وعترت برادران، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی بوده و در سمت های مختلف آموزشی از جمله مسئول آموزش حقوق و مسئول امورپایان نامه ها انجام وظیفه کرده است.

ThumbnailViewer