چاپ 15عنوان کتاب علمی و تخصصی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

Ali Salimi Shamloo

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از چاپ 15 عنوان کتاب علمی و تخصصی توسط،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر خبر داد.

دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار آنا اعلام کرد این کتابها طی سالهای فعالیت واحد اهر توسط اعضای هیئت علمی این دانشگاه در رشته های مختلف فنی مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی بصورت تخصصی برای استفاده دانشجویان تالیف شده است.

وی افزود برخی از کتابها به جهت استقبال جامعه دانشگاهی و برخی مراکز علمی انتشار مجددشده که این امر نشان از غنای علمی این کتب به عنوان منابع معتبر برای دانشگاهیان می باشد.

دکتر سلیمی آموزش ریاضی معلمان، ریاضیات کاربردی، جمعیت و تنظیم خانواده، سبیکه المعانی، تئوری پلهای معلق، مقدمه ای برتحلیل فضایی، جغرافیای چرخه آب، کاربردهای لوگو بر مدار فرمان در مصارف مختلف صنعتی و عمومی، شهرهای جهان، شناخت شناسی و مبانی جغرافیای انسانی، اصول و مبانی معماری و شهرسازی، شیمی آب و تصفیه آبهای صنعتی، کارآفرینی و برنامه ریزی کسب وکار، شیمی و تکنولوژی نفت، بیان معماری ۱، روشها و ابزارهای شناسایی در نانو تکنولوژی از جمله کتابهای منتشره توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر عنوان کرد.

این مقام مسئول همچنین یاد آور شد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دارای سه مجله بصورت فصلنامه بوده که مجله فضای جغرافیایی بصورت علمی پژوهشی منتشر و در حوزه انتشارخود یکی از مجلات معتبر علمی در رشته جغرافیا می باشد و مجلات شیمی در محیط زیست و هوش مصنوعی از دیگر نشریات پرمخاطب بوده که به صورت علمی – تخصصی با مشارکت استادان و دانشجویان منتشر می شود.

ThumbnailViewer