امام جمعه اهر: شهادت سپهبد سلیمانی موجب اتحاد و همدلی مسلمانان و ملل آزاده جهان شد

s soleymani007

امام جمعه اهر در آئین گرامیداشت شهید سپهبد قاسم سلیمانی که در مسجد بلال دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار شد گفت شهادت این سردار پرافتخار ایران اسلامی موجبات اتحاد و همدلی مسلمانان را در مبارزه با استکبار جهانی فراهم کرد.

آیت اله جواد حاجی زاده افزود زندگی و خدمات پرافتخار وی در خدمت به نظام و انقلاب همیشه مایه سربلندی ایران اسلامی بوده و در طول حیاتش مایه خیر برکت، عاشق خدمت به مردم وسرباز مخلص ولایت بود و شهادتش نیز مظهر اتحاد و همدلی شد و چه افتخاری بالاتر از این امر که کل علاقمندان انقلاب اسلامی را با خون پاکش در اقصی نقاط عالم به صحنه کشاند وحضور یکپارچه عاشقان ولایت در کشورهای مختلف تاثیر انقلاب اسلامی و اقتدار و صلابت ایران سرافراز را به رهبری مقام معظم رهبری به رخ جهانیان کشید.

وی گفت قطعا این حرکت حماسی و جوش و خروش ملل آزاده دنیا و خونخواهی شهادت سردار سلیمانی در تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان برگ زرین ماندگار خواهد شد.

این مقام مسئول افزود شهید سلیمانی با ساده زیستی، ارتباط با آحاد مردم و مسئولان با همه سلیقه ها محبوب القلوب همه شد و تشییع پیکر مطهر این سردار شجاع اسلام که در نوع خود در تاریخ انقلاب اسلامی کم سابقه بود این امر را برای همگان ثابت کرد.

وی یاد آور شد شهید سردار سلیمانی با تدبیر شایسته و تشکیل محور مقاومت و حمایت مردمی طومار داعش تا بن دندان مسلح را که سوی استکبار جهانی و ارتجاع منطقه حمایت می شد ریشه کن کرد و امنیت و آرامش را به خاورمیانه و جهان اسلام به ارمغان آورد و قطعا" خدمات آن شهید راه اسلام هیچوقت از خاطره پاک نخواهد شد.

در این مراسم همچنین دعای عهد با صوت دلنشین استاد دکتر مرتضی مقتدایی قرائت و در پایان سفره احسان به یاد شهید بزرگوار سلیمانی با شرکت اساتید ،کارکنان و دانشجویان برپا گردید.

به گزارش آنا این مراسم به همت شورای فرهنگی دانشگاه،کانون بسیج اساتید وبسیج دانشجویی برگزار شد و در این مراسم امام جمعه ،فرمانده سپاه،مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه اهر و روسای مراکز آموزش عالی حضور داشتند.