عزت، امنیت و اقتدار نظام اسلامی مرهون ایثاری های شهید قاسم سلیمانی هاست

Ali S Shamlo

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در گفتگو با خبرنگار آنا برضرورت بازشناسی زندگی نامه، سجایای اخلاقی و خدمات چهل ساله شهید ازسوی اساتید دانشگاهی و نهادهای فرهنگی فعال در دانشگاه برای آشنایی بیشتر قشرجوان با شهید سپهبد قاسم سلیمانی خواستار شد.

دکتر علی سلیمی شاملو شهید سپهبد سلیمانی را نماد ایثار و مقاومت و سردار پاکباز نظام و انقلاب دانست و برادامه راه پرافتخار آن شهید عزیز تاکید کرد.

وی با اشاره به ایثارگریها و خدمات صادقانه این شهید والا مقام در طول هشت سال دفاع مقدس و محور مقاومت ضرورت زنده نگهداشتن یاد ونام این شهید بزرگوار یادآور شد.

این مقام مسئول عزت ،امنیت و اقتدار امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی را مدیون خون شهدا و ایثارگریهای رزمندگان و مدافعین حرم و محور مقاومت برشمرد و افزود همه ما بخصوص دانشگاهیان وظیفه داریم با سازوکارهای عملی و برگزاری نشست های بصیرتی زمینه آشنایی بیشتر قشر دانشجو را با ایثارگریهای مدافعان حریم ولایت بخصوص سردار رشید سپاه اسلام و مالک اشتر زمان که صادقانه در خدمت نظام و انقلاب و پاسداری از اهداف و آرمانهای شهدا و امام راحل بودند در مراکز علمی و فرهنگی فراهم نمائیم.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی بر ضرورت ادامه راه این شهید بزرگوار تاکید کرد و افزود دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر همگام با ملت بزرگ ایران در راه اعتلای اهداف والای شهدا و تبعیت از مقام عظمای ولایت از هیچ تلاشی فرو گذار نخواهند کرد.