دومین نشست تخصصی زلزله و اقدامات ایمنی قبل از آن در واحد اهر برگزار گردید

5 Day

دومین نشست علمی تخصصی زلزله و اقدامات ایمنی قبل از آن توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و با مشارکت ستاد مدیریت بحران، دفتر نمایندگی نظام مهندسی شهرستان و شهرداری اهر برگزار گردید.
در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ضمن خیرمقدم گویی بر همکاری های بین بخشی برای مقابله با بلایای طبیعی خصوصا خسارات ناشی از زلزله تاکید کرد.
دکتر علی سلیمی به پتانسیل بالای نیروی انسانی، علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اشاره کرد و از آمادگی این واحد دانشگاهی برای برگزاری نشست های علمی و انجام پژوهش های بنیادی و کاربردی در راستای پیشرفت و توسعه منطقه خبر داد.
در ادامه این نشست فرماندار شهرستان اهر بر ضرورت نظارت بر ساخت و سازها به شیوه اصولی تاکید کرد.
زاهد محمودی ضمن تاکید بر ضرورت بیمه کردن ابنیه در مقابل حوادث احتمالی گفت: همه باید نسبت به استحکام بناها در بلایای طبیعی احساس مسئولیت کرده و صاحبان بناهای کم استحکام خصوصا در مناطق روستایی از کمک های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استفاده کرده و نسبت به مقاوم سازی منازل خود اقدام نمایند.
در ادامه این نشست علی ابراهیم زاده نیز بر همکاری تمام نهادها و ارگانها در راستای کاهش بلایای طبیعی خصوصا زلزله تاکید کرد.
عضو سازمان نظام مهندسی استان آذربایجان شرقی گفت: استحکام سازی خصوصا در مناطق حاشیه ای شهرها باید مورد توجه جدی واقع شود.
در ادامه دکتر توحید ملک زاده نیز توضیحاتی پیرامون گسل های منطقه و زلزله های تاریخی آذربایجان ارائه کرد و گفت: حرکات فیزیکی خفیفی در پوسته آذربایجان وجود دارد که در ریزش و شکاف کوههای منطقه مشخص می گردد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با اشاره به پتانسیل های این واحد دانشگاهی اظهار امیدواری کرد ستاد مدیریت بحران از قابلیت های علمی و پژوهشی واحد اهر برای پیشبرد اهداف خود استفاده لازم را بنماید.
دبیر ستاد مدیریت بحران شهرستان اهر نیز با ارائه گزارشی از وضعیت شهرستان اهر بر اجرای صحیح استحکام بناها در زمان احداث تاکید کرد و حل مشکلات ترافیکی، پارکینگ و استحکام ابنیه را در گرو نظارت صحیح و همکاری بین بخشی عنوان نمود.
رضایی گفت: اتخاذ اقدامات پیشگیرانه موجب حذف یا کاهش چشمگیر خسارت جانی و مالی می شود و همچنین نظارت صحیح، همکاری فی مابین و آموزش‌های همگانی نیز در راستای اقدامات پیشگیرانه اولویت دارند.
در پایان این نشست وحید بهروان کارشناس جمعیت هلال احمر شهرستان اهر به بیان اقدامات ایمنی در زمان وقوع حادثه پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ داد.

ThumbnailViewer