جلسه ستاد وحدت حوزه و دانشگاه شهرستان اهر برگزار گردید

دانشگاه آزاد اهر

بمناسبت گرامیداشت هفته وحدت حوزه و دانشگاه و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر جلسه ستاد وحدت حوزه و دانشگاه شهرستان اهر برگزار گردید.
در این جلسه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مفتح، تحقق وحدت حوزه و دانشگاه و ارتباط، همکاری و هم فکری این دو قشر را زمینه ساز تحولات بزرگ برای رفع مشکلات حوزه های فرهنگی و اجتماعی و حتی سایر حوزه ها دانست.
دکتر علی سلیمی در ادامه با توجه به وجود امکانات و زیرساخت های لازم در واحد اهر، برای برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی برای طلاب شهرستان اهر اعلام آمادگی نمود.
در ادامه این جلسه امام جمعه شهرستان اهر گفت: شهید مفتح فردی حوزوی و دانشگاهی بود و به پاس فعالیت های این شهید بزرگوار در راه وحدت حوزه و دانشگاه روز 27 آذر را که سالروز شهادت ایشان می باشد بعنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شده است.
آیت الله حاجی زاده افزود: وحدت حوزه و دانشگاه از عالی ترین و ناب ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده و بدون شک وحدت، همدلی و همکاری ما بین مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه موجب رشد و پیشرفت روزافزون در حوزه های پژوهشی، معنوی و فرهنگی خواهد شد.
وی این دو مرکز را منشا تحولات بزرگ کشور دانست و گفت: دشمنان در تلاشند تا این دو مرکز نسبت به هم اعتماد نداشته باشند و شبانه روز کوشش می کنند تا بین این دو مرکز جدایی افکنند.
امام جمعه شهرستان اهر افزود: هدف از وحدت حوزه و دانشگاه حضور روحانیون در دانشگاه برای تدریس و یا حضور دانشگاهیان در حوزه نیست بلکه هدف اصلی ایجاد اتحاد و اعتماد بین دو قشر اندیشمند جامعه است تا توطئه دشمنان برای ایجاد تفرقه و بدبینی و عدم اعتماد مابین این دو مرکز نقش بر آب گردد.
در ادامه این جلسه که با حضور روسای مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه شهرستان برگزار شد مقرر گردید جلسات بصورت منظم و فصلی بصورت دوره ای با میزبانی اعضا برگزار شده و از مسئولین و صاحب نظران فرهنگی بعنوان مدعو دعوت گردد.
همچنین بنا بر تصمیم اعضا در راستای روشنگری حماسه 9 دی، نشست تخصصی با حضور دانشگاهیان و حوزویان شهرستان اهر هفته آینده به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی اهر برگزار خواهد شد.

ThumbnailViewer