برگزاری مسابقات علمی دانشجویی و دانش آموزی سازه های ماکارونی و نجات تخم مرغ در واحد اهر

دانشگاه آزاد اهر

بمناسبت گرامیداشت هفته پژوهش مسابقات علمی دانشجویی و دانش آموزی سازه های ماکارونی و نجات تخم مرغ با حضور 50 تیم شرکت کننده به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر برگزار گردید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر قبل از آغاز مسابقه طی سخنانی ضمن خیرمقدم گویی به شرکت کنندگان اظهار امیدواری کرد دانشجویان و دانش آموزان بعنوان آینده سازان کشور به فعالیت های پژوهشی با جدیت ادامه دهند و مطمئن باشند اگر با کوشش و جدیت در امور آموزشی و پژوهشی موفق شوند در تمامی مراحل زندگی خود فردی موفق و پیروزی خواهند بود.
وی افزود: درهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر به روی دانشجویان و دانش آموزان مبتکر و خلاق شهرستان باز بوده و این واحد دانشگاهی با تمام توان از پژوهشگران و مبتکران منطقه حمایت خواهد نمود.
دکتر علی سلیمی برگزاری این قبیل مسابقات را موجب ترغیب و تشویق دانشجویان و دانش آموزان به فعالیت های علمی و پژوهشی عنوان کرد و افزود: حضور این چهره های جوان و بانشاط در محیط دانشگاه موجب دلگرمی ما بوده و علاوه از ایجاد تعامل بین دانش آموزان، دانشجویان و خانواده های معزز ایشان و همچنین اداره آموزش و پرورش اهر با دانشگاه زمینه لازم برای بوجود آمدن حمایت های مادی و معنوی دانشگاه از این پژوهشگران جوان را ایجاد خواهد نمود.
گفتنی است در این مسابقه دانشجویی و دانش آموزی که با همکاری حوزه خدمات پژوهشی و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اهر و پژوهش سرای دانش آموزی آموزش و پرورش اهر در مجتمع ورزشی واحد اهر برگزار گردید شرکت کنندگان در دو رشته ی سازه های ماکارونی و نجات تخم مرغ به رقابت پرداختند و در پایان مسابقات از تیم های برگزیده تقدیر و جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.

ThumbnailViewer