راه اندازی سامانه پایش دانشگاه گامی عملی برای پژوهشهای کاربردی برای شناسایی نیازهای عمومی کشور است

photo Dr Salimi

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر راه اندازی سامانه پایش آزاد و شناسایی مشکلات جامعه بر اساس پژوهشهای کاربردی در قالب پایان نامه را یک اقدام مثبت و حرکتی ارزشمند برای شناخت کارشنانانه مشکلات جامعه بر اساس تحقیقات میدانی و پژوهشهای تخصصی است.

دکتر علی سلیمی با اشاره به اهمیت پژوهشهای کاربردی در پیشرفت و توسعه کشور گفت متاسفانه در کشور ما از این ظرفیت بالقوه استفاده بهینه نمی شود و حتی در خود مراکز آموزش عالی و دانشگاهها نیز به امر پژوهش توجه جدی نمی شود.

وی گفت هم اکنون کمتر از ده درصد ظرفیتهای دانشگاهی کشور صرف پژوهش می شود که این امر خود نشان از مغفول ماندن بحث پژوهش در مراکز علمی است.

وی از آمادگی این دانشگاه برای حمایت از طرحهای پژوهشی و پایان نامه های پرمحتوی علمی در زمینه های مختلف خبر داد.

این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد با اهتمام جدی اساتید و دانشجویان بتوانیم گامهای عملی در خصوص منویات مقام معظم رهبری در حوزه پژوهش و تولید علم برداریم.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی برخی علل افت پژوهشی را در دانشگاهها را کم توجهی به مقالات کاربردی و با محتوی علمی و پژوهشی عنوان کرد و افزود مقالات کاربردی واقعا کم است و در مقالات درج شده به معضلات و مشکلات کشور که می تواند راهگشا برای کشور باشد مورد غفلت و کم توجهی قرار می گیرد و فقط با چاپ مقالات در مجلات جیب برخی از مدیران مجلات پر می شود و به جای حل مشکلات کشور مشکلات مدیران این مجلات برطرف می شود.

دکتر سلیمی بر رعایت اخلاق پژوهشی در قالب وقت شناسی، اخلاق علمی، استناد، رضایت درونی، سپاسگزاری، نقد پذیری تاکید کرد.

ThumbnailViewer