سرپرست حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر منصوب شد

اهر

غلامرضا مهرخواه طی حکمی از سوی مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بعنوان سرپرست حراست دانشگاه آزاد اسلامی اهر منصوب شد.
با حضور آرمان میرزارحیمی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، مراسم تکریم سرپرست سابق اداره حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و معارفه سرپرست جدید حراست این واحد دانشگاهی با حضور دکتر علی سلیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و اعضای هیات رئیسه این واحد برگزار گردید.
در این مراسم رئیس واحد اهر ضمن خیرمقدم گویی و تشکر از تعامل مثبت مابین این واحد دانشگاهی و مدیریت حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان بر لزوم حفاظت و حراست از سرمایه های مادی و معنوی دانشگاه تاکید کرد.
دکتر علی سلیمی گفت: منافع دانشگاه اولویت اصلی در تمام بخشهای دانشگاه و از جمله اداره حراست بوده و امید است همین روند بصورت رو به رشد ادامه یابد.
مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز پیشگیری را اولویت اصلی این اداره برشمرد و افزود: باید با تعریف ساز و کارهای پیشگیرانه بر اساس مقررات و شیوه نامه های موجود محیطی آرام، سالم و درحال رشد و پیشرفت فراهم نماییم.
آرمان میرزارحیمی افراد، اسناد و اماکن را سه رکن اصلی دانشگاه برشمرد که این مدیریت درقبال آنها وظایف حراستی و حفاظتی داشته و از کلیه همکاران دانشگاهی خواست تا در انجام این ماموریت اداره حراست را یاری نمایند.
وی در ادامه ضمن تقدیر از رئیس واحد اهر از تلاشهای آقای ماشااله کلاله ای که به مدت 5 سال عهده دار مدیریت حراست واحد اهر بوده اند و به نحو خوبی این مسئولیت را انجام داده اند تقدیر کرد.
در ادامه این مراسم غلامرضا مهرخواه بعنوان سرپرست جدید حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر معرفی و از تلاشهای آقای ماشااله کلاله ای مدیر سابق این اداره تجلیل شد.

ThumbnailViewer