مراسم گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی اهر برگزار شد

اهر

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی اهر روز دوشنبه 25 آذرماه، با حضور جمعی از مسئولین شهرستان و اساتید و کارکنان پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی اهر برگزار گردید.
در این مراسم رئیس واحد اهر ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشی این واحد دانشگاهی بر ادامه روند رو به رشد پژوهش تاکید کرد و افزود: تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی می بایست بر محور حل مشکلات کشور و منطقه بوده و ارائه مقالات علمی بدون داشتن تاثیرات و محصولات کاربردی هر چند مفید است اما اثرات لازم برای رفع نیازهای کشور و مردم را نخواهد داشت.
دکتر علی سلیمی در ادامه گفت: در گذشته دانشگاه های ما تنها وظیفه آموزشی و پژوهشی داشتند اما هم اکنون دانشگاه های ما می بایست نقش کارآفرینی داشته و با انجام پژوهش‌های مرتبط و مبتنی بر نیازهای کشور و جامعه ماموریت آموزشی و پژوهشی خود را با بحث کارآفرینی تکمیل کرده و بر روی مباحث طرح ایده و تبدیل ایده به ثروت برنامه ریزی و سرمایه گذاری کنند.
وی در ادامه افزود: واحد اهر با دارا بودن مرکز رشد واحدهای فناور، دفتر ارتباط با صنعت و جامعه و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و همچنین پیشرفته ترین آزمایشگاهها و کارگاههای منطقه آماده ارائه خدمات تحقیقاتی ، پژوهشی و تجاری سازی به کلیه پژوهشگران دانشگاهی و غیردانشگاهی می باشد.
در ادامه این مراسم مدیر آموزش و پرورش شهرستان اهر نیز ضمن تبریک هفته پژوهش به پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی اهر بر ضرورت همخوانی پژوهش های انجام شده با نیازهای جامعه تاکید کرد.
رمضان پور گفت: آموزش و پرورش اهر در راستای حل مشکلات منطقه آماده تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی اهر می باشد.
در این مراسم معاون علمی واحد اهر ضمن خیرمقدم گویی و تبریک هفته پژوهش خلاصه ای از برنامه های در دست اقدام این واحد دانشگاهی طی این هفته را ارائه نمود.
دکتر اسداله شفیع زاده همچنین بر لزوم قدرشناسی از زحمات محققان و پژوهشگران واحد تاکید کرد.

در پایان این مراسم طبق روال هر سال از تعدادی از برگزیدگان پژوهشی دانشگاه تجلیل گردید که اسامی آنها به شرح زیر می باشد:
دکتر سعید قربیان ـ منتخب پژوهشی واحد و استان
دکتر امین حدیدی ـ منتخب پژوهشی واحد