تشکیل صندوق حمایت از دانشجویان بی بضاعت با مشارکت دانشگاهیان

A.Salimi.Shaرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با اعلام این مطلب گفت قشر دانشگاهی همچنانکه در تمامی صحنه های علمی و فرهنگی پیشگام بوده اند در بحث مشارکت های اجتماعی و کمک به نیازمندان پیشگام هستند

دکتر علی سلیمی در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر گفت اساتید و کارکنان این دانشگاه در اکثر برنامه های احسان و نیکوکاری مشارکت داشته و دارند بطوریکه فرهنگ مشارکت در کارهای عام المنفعه در این مجموعه علمی فرهنگی به یک فرهنگ عمومی تبدیل شده است.

وی به مورد ابتکاری در این خصوص اشاره کرد و گفت اخیرا نیز جمعی از اساتید گروه برق با حضور در هنرستان یک روستای محروم بخش مرکزی اهردر تامین ملزومات آزمایشگاهی بصورت داوطلبانه مشارکت کردند.

عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر تشکیل صندوق حمایت از دانشجویان بی بضاعت با مشارکت مالی و داوطلبانه اساتید و کارکنان این دانشگاه گامی عملی در تحقق اینگونه کارهای خداپسندانه ذکرکرد و افزود با انتخاب خود همکاران مبلغ اعلامی بصورت ماهانه از حساب همکاران کسر و به حساب صندوق که هیئت امنایشان نیز به انتخاب خودشان انجام شده و بر روند کاری و خدمات ارائه شده نظارت دارند واریز می شود.

دکتر سلیمی اظهار امیدواری کرد با تقویت و توسعه و فعالیت مستمر این صندوق بتوانیم در تامین کمک هزینه برخی دانشجویان بی بضاعت کمک نمائیم.

ThumbnailViewer