مشارکت کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اهر در تامین پوشاک گرم برای دانش آموزان بی بضاعت

مرتضی مقتدایی دانشگاه آزاد اهرمعاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر اعلام کرد در یک اقدام ابتکاری و نوع دوستانه کارکنان و اساتید واحد اهر با تامین پوشاک گرم و اورکت زمستانی با مشارکت دانشگاهیان به یاری دانش آموزان بی بضاعت مدارس این شهرستان شتافتند.

دکتر مرتضی مقتدایی در گفتگو با خبرنگار آنا در اهر با اعلام این مطلب اعلام کرد خوشبختانه فرهنگ احسان و کمک به همنوعان با فرهنگ سازی لازم در بین اساتید ، کارکنان و دانشجویان گسترش قابل توجهی داشته است.

وی اعتماد سازی در امور مربوط به کارهای عام المنفعه و اطلاع رسانی به موقع از کارها و نتایج اینگونه کمک ها را در راستای تشویق و ترغیب علاقمندان به این گونه اعمال خداپسندانه مهم ارزیابی کرد و خواستار تلاش مضاعف دانشگاهیان و دانشجویان در همگانی کردن این فرهنگ شد.

ThumbnailViewer