header Farsi97

اعزام 80 نفر ار دانشجویان برادر بسیجی واحد اهر به مناطق جنگی جنوب کشور

به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و با همکاری بسیج دانشجویی شهرستان و واحد با حضور جمعی از مسئولین شهری و هیئت رئیسه واحد اهر 80 نفر از دانشجویان برادر بسیجی این واحد دانشگاهی در قالب اردوی راهیان نور به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در این مراسم گفت: اردوی راهیان نور فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر نسل جوان با ایثارگری های رزمندگان اسلام در طول 8 سال دفاع مقدس می باشد که امیدواریم شرکت کنندگان در این اردوی معنوی از این فرصت بیشترین استفاده را بنمایند.
دکتر نادر اسدی زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا را مهمترین وظیفه برای همه ما عنوان کرد و افزود: انتظار داریم دانشجویان عزیز با حضور در این اردوی فرهنگی و معنوی خاطرات ارزشمند و دست آوردهای آن را در قالب خاطرات و مستندات لازم تدوین و ان را برای دانشجویان و همکلاسان خود بیان نمایند.
وی در ادامه افزود: اردوی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت 80 نفر از برادران دانشجوی به مدت یک هفته در مناطق جنگی جنوب کشور حضور پیدا کرده و از نزدیک از مناطق مختلف عملیاتی جنوب در دوران 8 سال دفاع دیدار و از برنامه های مختلف فرهنگی و معنوی که توسط ستاد راهیان نور تدارک دیده شده است بهره مند خواهند شد.

عکس از: مصطفی قربان موحد

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir