اعزام 80 نفر ار دانشجویان خواهر بسیجی واحد اهر به مناطق جنگی جنوب کشور

به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و با همکاری بسیج دانشجویی شهرستان و واحد با حضور جمعی از مسئولین شهری و هیئت رئیسه واحد اهر 80 نفر از دانشجویان خواهر بسیجی این واحد دانشگاهی در قالب اردوی راهیان نور به مناطق جنگی جنوب کشور اعزام شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در گفتگو با خبرنگاران راهیان نور را فرصتی ارزشمند برای آشنایی جوانان دانشجو و بسیجی با سیره شهدا و فرهنگ دفاع مقدس عنوان کرد.
دکتر نادر اسدی ضمن اشاره به ضرورت زنده نگهداشتن یاد و نام شهدا یکی از اهداف این سفر را ترویج فرهنگ شهادت و ایثار در بین جوانان برشمرد و گفت: وظیفه همه ما حفظ ارزشهای اسلامی و تجلیل از ایثارگری های شهدا می باشد چرا که اقتدار و امنیت امروز جامعه مدیون خون شهداست.
وی در ادامه افزود: اردوی راهیان نور دانشگاه آزاد اسلامی با شرکت 80 نفر از خواهران دانشجویی از تاریخ 16/12/96 به مدت یک هفته در مناطق جنگی جنوب کشور حاضر بوده و از نزدیک با حال و هوای این مناطق آشنا خواهند شد.
گفتنی است اردوی راهیان نور با حمایت مادی و معنوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و با همکاری بسیج دانشجویی شهرستان و بسیج دانشجویی واحد اهر برگزار شد.

عکس از: مصطفی قربان موحد