header Farsi97

در کلیه هیئت مذهبی شورای امر به معروف و نهی از منکر راه اندازی شده است

Tablighat

رئیس اداره تبلیغات اسلامی از راه اندازی شورای اهر به معروف و نهی از منکر در تمامی هیئت های مذهبی شهرستان اهر خبر داد.
حجت الاسلام ستاری گفت: ترویج امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه عمومی است و انتظار داریم ادارات مختلف بخصوص مراکز دانشگاهی و آموزشی با برگزاری نشست های تخصصی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه ها و مراکز گفتمان های دینی را در جامعه بخصوص در بین قشر جوان و نوجوان ترویج دهند.
وی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی آماده تأمین اساتید برای حضور دراین گفتمان ها در جهت روشنگری و اشنایی قشر جوان با این فریضه می باشد.
این مقام مسئول افزود: با جلسات داخلی و هماهنگی های لازم با روحانیون و وعاظ شهرستانتلاش شده در محافل عمومی و منابر اهتمام و توجه ویژه به امر اطلاع رسانی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.
حجت الاسلام ستاری گفت: در راستای تحقق این فرضه الهی بخصوص در محافل و هیئت های مذهبی شورای امر به معروف و نهی از منکر متشکل از 5 نفر از افراد موجه و مطلع دراین خصوص در هیئت های شهرستان تشکیل شده که نقش بسزایی را در ترویج این فریضه الهی در هیئت ها به عهده دارند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی یادآور شد استندها ی تبلیغاتی در سطح شهر تعبیه شده که می توانند ادارات پیام های آموزشی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر را به صورت رایگان در معابر عمومی در این استندها نصب نمایند.

طراحی و اجرا: شرکت فناوران اطلاعات وانا  www.vana.ir