دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر آماده اجرای پژوهش های کاربردی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر از آمادگی این دانشگاه برای اجرای پژوهش های کاربردی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.
دکتر نادر اسدی در شورای امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان که در محل این دانشگاه برگزار شد گفت: این دانشگاه امادگی دارد با همکاری شورای امر به معروف و نهی از منکر پژوهشهای کاربردی در این حوزه را با مشارکت و تحقیقات میدانی دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی در قالب تحقیق، پایان نامه و سایر موارد پیشنهادی انجام دهد.
وی از مسئولین امر خواست با تعیین شاخص ها و معیارهای پژوهشی از سوی شورای امر به معروف و نهی از منکر زمینه را برای مشارکت دانشجویان در راستای معنویت افزایی و ترویج این فریضه فراهم نمایند.
دکتر نادر اسدی با اشاره به فعالیت های سه تشکل مهم بسیج شامل بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان و فعالیت شورای فرهنگی با مشارکت نهادهای فعال فرهنگی داخل دانشگاه ،اقدامات موثری در قالب نشست های روشنگری، برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی و معنوی دراین واحد انجام شده که نقش پررنگی را در راستای ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر و جذب دانشجویان به مسائل معنوی و دینی داشته است که از جمله آنها حضور پررنگ دانشجویان در مراسمات مذهبی و علاقه مندی این عزیزان در مشارکت در اینگونه برنامه ها نشان از تأثیرگذاری برنامه های اجرایی دانشگاه دارد.
وی یاداور شد تلاش بر این است با تداوم و پرمحتوی کردن این نشست ها با بهره گیری از اساتید با تجربه گامی عملی در همگانی کردن این فریضه الهی بخصوص در بین قشر فرهیخته دانشگاهی برداریم.