یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر افتتاح شد

مراسم افتتاح یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر  با حضور دکتر جوانپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجانشرقی  و مسئولین ارشد شهرستان اهر

با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اذربایجان شرقی و مسئولین شهرستانی یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر رسماض افتتاح شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر این در آئین افتتاح این پروژه اعلام کرد این دانشگاه از سال 1392 میزبان دو شهید گمنام 8 سال دفاع مقدس بوده و این واحد با نام مقدس این شهدا عطر آگین شده است.
دکتر نادر اسدی گفت: در جهت گرامیداشت یاد و نام شهدا و تهیه یادمان در شان و منزلت شهدا با همکاری و نظارت اداره کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس عملیات ساخت یادمان شهدا در محوطه مسجد یلال دانشگاه اغاز شد و الحمداله این پروژه با زیربنای  76 متر و با صرف هزینه ای بالغ بریک میلیارد و دویست میلیون ريال به بهره برداری رسید.
امام جمعه اهر نیز در این مراسم بر ضرورت پاسداری از اهداف شهدا و آرمانهای انقلاب تأکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده گفت: عزت و اقتدار نظام اسلامی به برکت خون شهدا است و همه باید گامهای عملی در ادامه راه شهدا برداریم و درین خود را به انها اداء کنیم.

عکس از: مصطفی قربان موحد